25. 3. 2012

Prorocký sen – Prophetic dream - Пророцький сон

Prorocký sen o štyroch jazdcoch zo Zjavenia Jána, ktorý mal Viktor Ivashko v novembri 2010 nás burcuje ku osobnému prebudeniu a vášnivému hľadaniu osobného vzťahu s Bohom.

A prophetic dream about the four riders from The Revelation. The dream was given to Victor in November 2010. It compels us to live in a personal revival and passionately seek the Lord. It´s time to get ready for the coming Bridegroom.

Пророцький сон  з чотирьох вершників з Одкровення, що Віктор був у листопаді 2010 року, закликає нас, щоб пробудити особисту і пристрасні пошуки особисті відносини з Богом. Це час, щоб отримати готові зустріти Жениха.

Viktor je pre mňa vzácnym príkladom muža, ktorý sa rozhodol osobne hľadať Boha. V posledných dvoch rokoch vlastne nie je deň, kedy by nestrávil takýto oddelený čas s Bohom. Jeho svedectvo o niekoľkých pravidlách, ktorými sa riadi, nájdete TU (je to na konci príspevku o modlitebnej komôrke).

Zvlášť by som chcel vyzdvihnúť tieto výzvy:

  • Je čas budovať naozaj osobný a každodenný vzťah s Bohom.
  • Ku použiteľnosti Pánom, Jeho nasledovaniu a pripravenosti na vytrhnutie nestačí, že je niekto kresťan a prijal očistenie od svojich hriechov.
  • Nutne potrebujeme aj osobný vzťah s Bohom, s Duchom Svätým, ktorý nás vzácnym spôsobom vyučuje a vedie.
  • No a samozrejme: k tomuto všetkému je potrebná aj naša okamžitá poslušnosť Jeho vedeniu.
  • Ak toto nemáme, sme najlepšími kresťanskými adeptmi na minutie sa s Pánom samotným a s Jeho zámerom s nami – a to, čo sa už teraz deje na sklonku posledných dní, nás strhne so sebou ako rieka.

Je čas pripraviť sa v ústrety Ženíchovi! A aj ja vás k tomu aj prostredníctvom Viktorovho svedectva pozývam.

Zvukový záznam si môžete stiahnuť TU.

Prorocký sen from Michal Kevický on Vimeo.

Prophetic dream, the end of the world from Michal Kevický on Vimeo.

Пророцький сон from Michal Kevický on Vimeo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára